Vad vill du se på Härliga Hund?

Vi lyssnar på dig – Härliga Hund blir ännu bättre tack vare era förslag!

På Härliga Hund är våra läsare och prenumeranter hjärtat i allt vi gör. Vi älskar att höra vad du tycker och är alltid öppna för dina idéer och förslag. Tack vare din feedback har vi kunnat fortsätta utveckla och förbättra vår plattform, och nu står vi inför en spännande period av förändring.

Vi har märkt ett enormt intresse för vår digitala plattform och det sporrar oss att jobba hårdare än någonsin för att göra den ännu bättre. Vårt mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för alla er som följer oss, oavsett om du är digital prenumerant eller läsare av vår tidning.


Vad kan ni förvänta er framöver?

Vi går nu in i en fas där vi kommer att lägga till nya, spännande funktioner på vår hemsida. Vi lanserar dessutom nya förmåner för våra prenumeranter, inklusive exklusiva hundkurser som vi är övertygade om att du kommer att älska. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din prenumeration.

Sista chansen – Teckna 3 månader gratis!

För att fira alla dessa förbättringar vill vi erbjuda alla våra läsare – både nya och befintliga prenumeranter – en sista chans att teckna en gratis prenumeration i 3 månader. Detta ger dig full tillgång till allt vårt premiuminnehåll utan några kostnader eller bindningstider. Men skynda dig, erbjudandet gäller endast till 31 augusti 2024.

Vad vill du ha som läsare och prenumerant?

Vi vill gärna höra från dig! Vad saknar du? Vilka funktioner eller innehåll skulle göra din upplevelse ännu bättre? Dina idéer är ovärderliga för oss, och vi är alltid redo att lyssna och agera. 

Kommentera gärna nedan med dina förslag på vad du vill se mer av!

Teckna din gratis prenumeration nu och bli en del av utvecklingen av Härliga Hund. Tillsammans kan vi skapa en plattform som inte bara informerar och underhåller, utan också stärker banden mellan hundägare och deras fyrbenta vänner.