Denna artikel innehåller annonslänkar

Hösten kan bjuda på både kyla och väta. Men med rätt kläder kan du njuta av hundpromenaden, i alla väder.

Redo för höstens alla hundäventyr – tio härliga höstjackor

Hösten är här på allvar och snart är det vinter i hela landet. För oss som gillar att vistas utomhus i ur och skur gäller det att hålla oss varma, torra – och lättrörliga.

Här tipsar vi om tio riktigt sköna jackor som kan vara bra att uppdatera senhöstgarderoben med.

Savage Gear WP Performance Jacka

 

Lätt och avvisande

Denna performancejacka (annonslänk) är perfekt för senhöstens terrängaktiviteter. Vind- och vattenavvisande och samtidigt tillräckligt tjock för att värma.

 

Imax Expert jacka

Jacka för blåsigt väder

Imax expert (annonslänk) är en lätt jacka för höstens kalla och blåsigaste dagar. Passar lika bra på fisketuren, som på hundpromenaden.

 

Bergans Expedition Down Unisex Parka Arctic Ocean Blue/Black

Varm och mysig

Med denna puffiga huvförsedda jacka (annonslänk) håller du dig garanterat varm när kylan smyger sig på. Passar lika bra under kalla senhöstkvällar, som då snön börjat falla. Finns i flera färgval.

Feel Active Feel Tech Sportjacka Svart/Orange

 

Sportig och lätt

En sportig allroundjacka (annonslänk) håller du dig varm och rörlig på samma gång. Passar lika bra för den lite mer aktiva vistelsen i naturen, som ihop med en jakt- eller fiskeväst.

 

Tenson Naomi Expedition Jacket Unisex Grape Leaf

Vadderat med stil

För den som vill röra sig med lite extra stil i terrängen rekommenderas denna värmande och moderiktiga jacka (annonslänk) i metallic varmt.

Mountain Hardwear Ghost Whisperer/2 Hooded Jacket Women Zodiac

Trendig jacka för matte

Denna vadderade höstjacka (annonslänk) håller matte extra varm på hundpromenaden. Lätt och snygg. Finns i flera roliga färger.

Laksen Cairnwell CTX Anorak

Snygg anorak för husse

Den här snygga anoraken (annonslänk) tar hundjackan till en ny nivå. Ett måste för den modemedvetna hussen, som vill vara lite uppklädd på hundpromenaden.

Fladen Offshore 896 MX flytjacka

För utflykter vid vatten

Inte höstens allra lättaste jacka. Men det kompenseras av att den håller dig flytande (annonslänk) om du skulle hamna i vattnet när du är ute på sjön eller rör dig i närheten av vatten. Är dessutom både varm och vindtät.

Barbour W's Bower Wax Jacket Olive

 

En vaxad klassiker

Oljerocken är den klassiska hundjackan (annonslänk). Här i en halvlång dammodell. Finns även som långkappa och herrjacka.

Feel Active Jacka Mörkgrå/Orange

Reflekterande och praktisk

Den här vattenavvisande och vindtåliga jackan är gjord av ett tyg som reflekterar ljus (annonslänk) i mörker. Ett riktigt praktiskt funktionsplagg för de sena mörka hundpromenaderna.