Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Arken Zoo och VetZoo

Hösten närmar sig vilket innebär båda kallare väder och mörker.

Gör hunden redo för HÖST

Hösten kan vara en härlig tid för dig och din hund. Rätt rustade kan både du och vovven njuta av samtliga höstmånader, och alla sorters väder. Vi på redaktionen brukar fönstershoppa för att hitta inspiration. Häng med på en sväng!

Flexis nya neonflexi

 Lysande flexi

Med det här neon-reflex-flexit från Flexi (annonslänk) kan både du själv och andra hålla koll på var din hund befinner sig. Finns för flera storlekar på hund och gör er synliga såväl i disigt höstrusk, som mörker. 

Hurttas no-pull-sele

 Sele för alla situationer

Vill du vara säker på att ha en sele som klarar precis allt? Då ska du kolla in Hurttas Venture No-Pull Hundsele (annonslänk). Kombinerar många inställningsmöjligheter med antidragfäste, reflex och praktiskt handtag på ryggen. Perfekt sele för valpar och unghundar av större raser, som växer så det knakar och som även kan behöva utrustas med ett ordentligt handtag för matte och husse att hålla i.

Hurtta Monsoon Eco ll regnjacka

Höstens härligaste täcke

Regntäcken för hundar finns i många utföranden. Hurtta Monsoon Eco ll Regnjacka i färgen Sand (annonslänk) lär bli en av höstens allra mest populära regnkappor. Ledig med fina inställningsmöjligheter, och så snygg! Finns även i andra färger.

 

Feel Active Falun overall

Tuff overall som värmer

Hösten kan bjuda på både värme och kyla. Vill du vara förberedd för alla eventualiteter ska du investera i en ordentlig overall för vovven. Denna tuffa modell från Feel Active, döpt till Falun (annonslänk), kan bäras som den är, men fungerar lika bra som underställ tillsammans med regntäcke eller vindtäcke. Ett stort plus med overallen är att den håller hundens leder varma när det blåser kallt.

Feel Active Reflektive Parka

Helrätt i helreflex

Brukar du promenera i tätt trafikerade miljöer är detta täcke (annonslänk) ett måste i höst. I det håller sig hunden varm och torr samtidigt som den garanterat syns i mörkret.

 

Hurttas Mudventure regnjacka i reflekterande gul

Varmt regntäcke  i solens färg

Gillar du färg och allt-i-ett lösningar är Hurttas Mudventure Regntäcke (annonslänk) något för dig. Här i reflekterande gult utförande. Den glada färgen lyser inte bara upp din egen promenad. Eftersom gult är en av de färger hundar faktiskt kan se lär den även få andra hundar att lägga märke till din vovve.

Orbiloc reflective clip. Lättanvänd reflexklämma som går att använda överallt.

Lättanvänt reflexclip

Enkelt och praktiskt reflexclip (annonslänk) som kan västas nästan var som helst. Punktmarkerar hunden i höstrusket.