Den här artikeln innehåller annonslänkar

Det är dags att se över senhöstgarderoben, och i den är huvudbonaden huvudsaken.

8 mysiga mössor – låt huvudbonaden bli huvudsaken i höst

Vintern närmar sig och snart blir det svårt att hålla värmen utan mössa. Här får du några tips på vad du kan toppa hundpromenadens outfit med nu, då kallgraderna precis börjat koppla grepp om terrängen.

 

Halti Traviso II Beanie

Stilren i rödaste rött

Halti Traviso II Beanie (annonslänk) i 50 % merinoull och 50 % akryl är perfekt för allt från hundpromenader, till sportbruk i kallt väder. Täcker öronen och har vindtätt halvfoder.

Kavu Fur Ball Fudd Dark Roast

 

Tunn och följsam i glada färger

Haglöfs Betula Beanie Purple Ice (annonslänk) är en tunn och följsam funktionsmössa du kan ha i jackfickan för att använda vid behov. Funkar även finfint under cykelhjälmen. Finns i en stor mängd härliga färger.

 

Houdini Power Hat

Två plagg i ett

Power Hat från Houdini (annonslänk) kan både användas som mössa och som halsskydd, beroende på väderlek, temperatur och övrig klädsel. Finns i flera färger.

LED Beanie Mössa Spralla

 

Mössa som lyser upp

LED Beanie Mössa – Spralla (annonslänk) med inbyggd och uppladdningsbar LED-lampa är en mössa som även håller dig med pannlampa när du blir i behov av en sådan. Ovärderlig när hundens svarta påse behöver fyllas på i mörka och snåriga miljöer.

Harry Potter mössa med pompom - Slytherin

 

Cool i Harry Potter-style

Med denna tuffa Harry Potter mössa (annonslänk) med tofs är du helrätt var du än befinner dig. Varm är den också. Finns i flera färger.

Fjällräven Singi Balaclava Cap

 

Höstens måste-mössa

Denna Singi Balaclava Cap (annonslänk) från Fjällräven är ett höstligt måste för den som gillar att spendera mycket tid utomhus. Uppfälld är den en snygg stickad mössa i kepsmodell. Nedfälld blir den en baclava med skärm som skyddar mot de allra kallaste vindarna.

Klättermusen Heimdal Beanie Midnight Blue.

 

Funktionell med gullig tofs

Klättermusen Heimdal Beanie Midnight Blue (annonslänk) heter denna lilla toppluva med gullig tofs. Mössan, som nästan ser hemstickad ut, är genomtänkt och försedd med funktionsfoder som både värmer och transporterar bort fukt.

Kavu Fur Ball Fudd Dark Roast

 

Höstens mysigaste öronlappar

Kavu Fur Ball Fudd Dark Roast (annonslänk) heter mössan som har allt i höst. Fuskpälsfoder gör denna mössa både varm och gosig att ha på huvudet. Men det är skärningen som gör den speciell. Mössan är lika mycket en klassisk öronlappsmössa, som går att fälla ihop till en vanlig mössa, som en liten sydväst, och en slokhatt.